Vragen

Hieronder staan enkele veel gestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te zien. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook zelf een vraag stellen.

Veel gestelde vragen

 1. De prijzen zijn afhaalprijzen; is het mogelijk om artikelen opgestuurd te krijgen en hoe gaat het dan met de betaling?


 2. Er worden in principe geen artikelen opgestuurd; de kans op beschadigingen van bijvoorbeeld passe-partout-karton is te groot. Kleine artikelen zoals handschoenen kunnen bij uitzondering wel worden verstuurd na vooruitbetaling.

 3. Welke artikelen zijn uit voorraad leverbaar en hoelang duurt het anders?


 4. Met uitzondering van de wissellijsten worden alle vermelde artikelen uit voorraad geleverd (onvoorziene omstandigheden voorbehouden). Bij het bestellen van grote hoeveelheden raden wij u aan vooraf naar de levertijd te informeren; in het ongunstigste geval duurt het enkele dagen.

 5. Kan ik ook artikelen bestellen die niet op de prijslijst staan?


 6. Ja, Foto-Flex kan alle artikelen leveren die de fotowinkel ook levert. U kunt kosteloos en zonder enige verplichting de prijs en levertijd opvragen.

 7. Kan passe-partout-karton ook in andere kleuren dan in wit, zwart en grijs worden geleverd en in andere formaten?


 8. Dat kan, maar men is wel gebonden aan een minimum afname van 10 vel. De afmetingen per vel zijn meestal 70 x 100 cm of 82 x 112 cm. Op verzoek kunnen deze vellen op een kleiner formaat (bijvoorbeeld 40 x 50 cm) worden gesneden. Voor de gewenste kleur is een voorbeeldje noodzakelijk.

 9. Kunnen de aluminium wissellijsten ook in andere maten worden geleverd?


 10. Ja, bij voorkeur in combinaties van de hoogtes en breedtes die in de prijslijst staan. Voor andere afmetingen is de levertijd langer.

 11. Is het nodig om foto's op te plakken?


 12. Ja, als de foto's achter een uitgesneden gat in een vel passe-partout-karton moeten komen, is het van belang dat ze eerst worden opgeplakt. De foto's zijn anders niet vlak en strak, ook niet als er een lijst omheen komt.

 13. Waarmee worden foto's opgeplakt?


 14. Foto's die achter een opening van een passe-partout moeten komen, dienen eerst op plakkarton/plakplaat of polystyreen te worden geplakt. Dit materiaal zorgt voor voldoende stevigheid. Indien foto's op passe-partout-karton worden geplakt, is dubbelzijdige plakfolie aan te bevelen.

 15. Wat is het verschil tussen plakkarton/plakplaat en polystyreen?


 16. Foto's die opgeplakt zijn op polystyreen zijn gladder en vertonen vrijwel geen wolkeffect zoals bij het eerstgenoemde materiaal.

Zelf een vraag stellen

Stel hieronder uw vraag:Vul hieronder uw gegevens in, zodat we een antwoord kunnen sturen.

Naam:
Woonplaats:
E-mail-adres:

Klik op de knop "Verzenden" om de vraag te versturen.